Nie wiem czy to ci pomoże, ale ja zamawiałem na przełomie roku (zamówienie połowa grudnia, odbiór pod koniec stycznia), i dostałem do podpisania taki świstek, że jeśli po Nowym Roku rabat będzie mniejszy niż ten który uzgodniłem w grudniu, to obowiązuje ten grudniowy a jeśli większy to styczniowy
jak rozebrać słupek boczny
Zwiń
X
-
gda33 tak to wygląda "na żywca"
Najpierw wystarczy delikatnie odciągnąć ten górny jasny plastik na boki tak, aby zeskoczyły z blaszanych zaczepów ( oznaczone jako 1 ), potem lekko odchylić plastik w stronę wnętrza samochodu i przy pomocy płaskiego śrubokręta podważyć dwa plastikowe, ząbkowane kołeczki tak by wyszły z gniazd w słupku.
Jeśli potrzebujesz zdjąć także ten szary dolny plastik to najpierw trzeba pociągnąć go od góry w stronę środka samochodu ( dla ułatwienia można od góry podważyć płaskim śrubokrętem 2 zatrzaski znajdujące się jakieś 15 cm od górnej krawędzi plastiku ) a potem cały plastik ciągnąć do góry podważając na dole 3 zatrzaski ( zaczynając od przodu samochodu - na dolnym rysunku kolegi ufo widać ładnie wszystkie metalowe zatrzaski <5szt> ).Jest: Czarna OIIFL Combi 1,8 TSI + DSG
Była: Czarna OII 1,9 TDI (BXE)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ufozapomniałeś dodać, że ten "jasny plastik" jest u samej góry przykręcony śrubką :idea:Jest: Czarna OIIFL Combi 1,8 TSI + DSG
Była: Czarna OII 1,9 TDI (BXE)
Komentarz
-
Komentarz